Book en legeaftale

Prisen

1800 kr. per time Jeg booker kun hele timer. Ved længere ophold eller overnatning finder vi en pris sammen der matcher legen. Prisen er også 1800kr per time ved leg med par. Booking af legeaftale sker ved at kontakt mig per email DominaMissGinz@gmail.com eller ved at benytte kontaktformularen nederst på siden.

Dominatrix med eget studie i Randers

Mit BDSM studie ligger i Randers tæt på motorvejen. Du kan nemt parkere hos mig og der er mulighed for offentligt transport lige til døren. Studiet er præet af min tilgang til sessioner hvor hygge, omsorg og intimitet betyder meget. Mine rum er i lyse farver, legetøjet er klar til brug og mon ikke der gemmer sig en krog eller to i vægge og lofter Der er en stor celle i overetagen, som egner sig til langvarige ophold og i underetagen findes et lille fangeskab. Jeg har en masse forskelligt legetøj og der kommer hele tiden nyt til. Hvis du ønsker at lege med noget specifikt, jeg ikke ejer er du meget velkommen til at medbringe det selv.

Kontakt mig

Disse ting bør du inkludere i din første email. Dette vil spare os begge for en masse skriven frem og tilbage og som du allerede har læst, så vægter jeg god kommunikation højt 😉

– Dit navn eller kalde navn
– Hvor du er fra
– Hvad er dine kinks
– Hvor går dine grænser
– Har du en specifik fantasi
– Hvilke redskaber eller legetøj kan du godt lide
– Evt. forslag til datoer / tidspunkter hvor du kan mødes

Dette giver os et godt udgangspunkt, for en god snak inden vi mødes.

 

3 + 5 =