Jeg er en feminin eksklusiv professionel Domina fra østjylland. Trods min unge alder kun på 25 år, er jeg erfaren og har været aktiv på både den submissive og den dominerende side.

Min stil er meget hård og fast, men med et smil på læben. Meget atypisk fra den klassiske domina. 

Kommunikation er vigtig for mig, både før, under og efter legen. I en legeaftale med mig, sætter jeg altid rigeligt med tid af. Dermed er der god tid til at få afstemt forventninger, aftale grænser og stop-ord inden vi går i gang. Ligeledes er der tid til en hyggelig snak bagefter om legen.

Jeg elsker at lege med såvel nye, som erfarne slaver. Både mænd, kvinder og par er velkomne hos mig. Alder er ikke så vigtig men du skal være over 18+.

Til daglig danner jeg par med min kæreste,  der også er dominant. Til daglig har jeg en familie og et civilt job, derfor vægtes diskretion højt. Både min kæreste og jeg bevæger os inden for BDSM og lige netop dette er vi begge åbne omkring. 

Det bedste jeg ved er en hengiven slave, der har det rette mindset og så kæmper for min gunst. En der tænder på at blive brugt og underkaster sig. 

Mange spørger til hvilke kinks jeg har, hvortil jeg svare:

“Min største kink er at se min slaves reaktioner,  på de ting jeg udsætter slaven for”.

Miss Ginz

Eksempler på mine Kinks
CBT
Overflade spanking
Dybde spanking
Tilbedelse af fødder
Tilbedelse af støvler
Halsbånd
Manchetter
Breath control
Analplay
Slaven som møbel
Pigbur
Blindfold
Orgasme Control
Gags
Begrænsninger for opførsel
Sounds 
Strøm

Mine grænser
Direkte samleje
Urin & afføring
Permanente skader/mærker

 

Close Menu